Skip to content

Informatie

De inschrijving voor Triathlon Woerden opent op 1 januari 00:00 van het jaar waarin de Triathlon plaatsvindt. De inschrijving  blijft 5 dagen open (1 t/m 5 januari). Triathlon Woerden heeft een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar.

100 trio teams
50 business trio teams
150 deelnemers kwart afstand
200 deelnemers achtste afstand (achtste is verdeeld in twee startgroepen)

Na sluiting van de inschrijving vind het toewijzen van startbewijzen plaats. De bekendmaking van de toewijzingen wordt gedaan in week 6 van 2022. 

Meer informatie omtrent de inschrijving vind je op deze pagina.

Minimale leeftijd voor deelname

De minimale leeftijd voor deelname tijdens Triathlon Woerden is 16 jaar.

Een atleet valt binnen een bepaalde leeftijdscategorie in het jaar dat hij/zij de betreffende leeftijd bereikt. Het geboortejaar, dus niet de geboortedatum, is hierbij bepalend. Lees hier meer over de indeling van leeftijdscategorieen (2021) volgens de NTB reglementen.

COVID

Als op 6 juni 2022 nog maatregelen gelden die door verantwoordelijke autoriteiten worden geëist ter voorkoming van verspreiding van Covid-19 dan kunnen wij als bestuur de noodzakelijk geachte toegangseisen stellen. De verantwoordelijkheid voor het voldoen aan de toegangseisen ligt bij de deelnemer.

Wanneer deelnemer niet kan/wil voldoen aan de toegangseisen dan heeft deelnemer géén recht op restitutie van het inschrijfgeld.

Met je inschrijving ga je akkoord met deze regels.

Wij hopen natuurlijk op volledige vrijheid, zonder uitsluitingen, van deelname aan ons evenement.

Gegevens

Bij het inschrijven dien je een geldige naam en overeenkomstige adresgegevens op te geven.

Bij het aanmelden van een trio team is de persoon die het team aanmeldt de team beheerder. Als het betreffende team een startbewijs krijgt toegewezen dan moet er per onderdeel een geldige naam en adresgegevens van elk teamlid worden opgegeven. LET OP! Alle leden van het team moeten binnen 14 dagen na toewijzing zijn opgegeven, anders komt het startbewijs te vervallen.

Kosten

  • 1/8 triathlon € 45,00 *
  • 1/4 triathlon€ 52,50 *
  • Trio’s (1/4 triathlon) € 100,00 *
  • Business trio’s v.a. € 200,00 *

Deelnemers met een NTB atletenlicentie, Jeugdlicentie, Proeflicentie, KNWU wedstrijdlicentie, KNZB wedstrijd licentie, AU wedstrijdlicentie of buitenlandse triathlon licentie hebben geen daglicentie nodig. Indien je niet beschikt over één van de hiervoor aangegeven licenties is een NTB daglicentie à € 9,00 verplicht.
De NTB lidmaatschapsnummers zijn veranderd met de overgang naar mijntriathlonNL, daar zitten geen letters meer in. Iedereen die een gebruikersaccount heeft bij mijntriathlonNL heeft een NTB ID nummer. Aan dat nummer zelf kun je niet zien of je lid bent van de NTB en/of je een licentie hebt of niet. Dat kun je als gebruiker zien door in te loggen op je account en te kijken bij MIJN ACCOUNT onder LICENTIES; daar kun je zien of je een geldige atleten-, jeugd- of proeflicentie voor 2022 hebt.

In de kosten is een gratis shirt inbegrepen, bij een team krijgt elk aangemeld teamlid een shirt.

Betaling

De betaling verloopt via Molly Payments. Als je een startbewijs wordt toegewezen, ontvang je hierover per e-mail bericht met daarin een link je registratie compleet te maken en aansluitend te betalen.

LET OP: Indien je niet binnen 2 weken na ontvangst van de email met de toewijzing hebt betaald, vervalt de toewijzing van het startbewijs. Check de map met ongewenste mail om te zien of de bevestiging van een startbewijs daar niet onverhoopt terecht is gekomen.

Tijdregistratie

Voor de tijdregistratie maken we gebruik van de chips van MyLaps. Heb je geen eigen (gele/groene) MyLaps chip dan komt er € 6,- bij voor de kosten van een groene chip inclusief neopreen enkelbandje. Ben je al in het bezit van een eigen groene chip, dan bedragen de kosten € 1,50. Vul je s.v.p. chipnummer in bij je aanmelding.

De groene chip koop je eenmalig en is na deelname jouw eigendom. Heb je al eerder deelgenomen dan kan je de chip dus weer gebruiken door het chipnummer in te vullen bij je aanmelding.

Privacy

Lees voor het inschrijven onze privacyverklaring en de algemene voorwaarden goed door.