Skip to content

Business trio’s

Sportief personeel, of de directie zelf natuurlijk, kan een bedrijf tijdens Triathlon Woerden extra onder de aandacht brengen.

Schrijf je team in als business team onder de naam van je bedrijf. Je doet dan automatisch mee aan de bedrijvencompetitie van de triathlon waar een felbegeerde wisselbeker bij hoort.

Met meer dan 6000 bezoekers op het plein bij waar de finish ligt en de vele toeschouwers langs het parcours krijgt je bedrijf volop aandacht tijdens één van de top evenementen binnen de gemeente Woerden.

  • De naam van het bedrijfsteam komt met een aparte vermelding in onze media uitingen.
  • Het bedrijf wordt tijdens de wedstrijd door de omroepers regelmatig genoemd.
  • Je kan met je team strijden voor het podium en een wisselbeker in de bedrijvencompetitie.

Laat ons je bedrijf in de schijnwerpers zetten op de dag dat jullie het bedrijf actief op de Woerdense ’triathlon’ kaart komen zetten.

De kosten voor het inschrijven van een bedrijfsteam beginnen bij € 200,00 (per team).

Een bedrijf schrijft gewoon in via de reguliere weg tussen 1 en 5 januari. De betaling na het verkrijgen van een startbewijs verloopt via een betaallink. Een factuur kan je downloaden via ons inschrijvingssysteem.

Is er ook interesse voor sponsoring neem dan eens contact op. Paul of Michel informeren je graag over de verschillende sponsorpakketten die we aanbieden.