Close
Skip to content

Toewijzing startbewijs

Door de grote belangstelling voor de Triathlon van Woerden zijn wij genoodzaakt om startplaatsen toe te wijzen* op alle afstanden. Dit geldt zowel voor individuele deelnemers als trio’s.

Alle winnaars per categorie van de voorgaande editie krijgen een startbewijs toegekend, mits ze zich op tijd in hebben geschreven. De overige plaatsen worden gewogen ingedeeld, zodat we per categorie een evenwichtig deelnemersveld hebben bij elke start.

Deelnemers verhouding: 60% inwoners gemeente Woerden, 40% deelnemers van buiten gemeente Woerden.

Wachtlijst

Heb je geen startbewijs toegewezen gekregen dan kom je op de wachtlijst. Valt er een deelnemer uit dan wordt volgens de gewogen indeling** de eerste op de wachtlijst die in aanmerking komt ingedeeld.

Als je van de wachtlijst verwijderd wilt worden, gebruik dan s.v.p. de link in de email die je bij de bekendmaking van de toewijzingen hebt ontvangen.

Startbewijs is niet overdraagbaar

Het startbewijs dat je hebt ontvangen is niet overdraagbaar. Een startbewijs en de bijbehorende registratie voor verzekering en meer staat op naam.

Je kan je afmelden op deze pagina.

* Bij toewijzing wordt gekeken wordt naar samenstelling van leeftijdscategorieën in elke startgroep. Zo krijgen we bijvoorbeeld niet 40 deelnemers in H20 hebben en maar 2 deelnemers in H50. We behouden hierdoor een evenwichtig wedstrijdveld en strijd in alle categorieën.
** Na afmelding van een deelnemer, wordt aan iemand op de wachtlijst in dezelfde leeftijdscategorie het vrijgekomen startbewijs toegekend.