Skip to content

Toewijzing startbewijs

Door de grote belangstelling voor de Triathlon van Woerden zijn wij genoodzaakt om startplaatsen toe te wijzen* op alle afstanden. Dit geldt zowel voor individuele deelnemers als trio’s.

Toewijzingen voor een editie vindt begin februari altijd plaats.

Alle winnaars per categorie van de voorgaande editie krijgen een startbewijs toegekend, mits ze zich op tijd in hebben geschreven. De overige startplaatsen worden gewogen ingedeeld, zodat we per categorie een evenwichtig deelnemersveld hebben bij elke start.

Deelnemers verhouding: 60% inwoners gemeente Woerden, 40% deelnemers van buiten gemeente Woerden.

Wachtlijst

Heb je geen startbewijs toegewezen gekregen dan kom je op de wachtlijst. Valt er een deelnemer uit dan wordt volgens de gewogen indeling** de eerste op de wachtlijst die in aanmerking komt ingedeeld.

Als je van de wachtlijst verwijderd wilt worden, gebruik dan s.v.p. de link in de email die je bij de bekendmaking van de toewijzingen hebt ontvangen.

Je startbewijs is niet overdraagbaar!

Een startbewijs en de bijbehorende registratie voor je verzekering tijdens de triathlon staat op naam. Het startbewijs dat je hebt ontvangen is derhalve niet overdraagbaar. 

Je kan je afmelden op deze pagina.

* Bij toewijzing wordt gekeken wordt naar samenstelling van leeftijdscategorieën in elke startgroep. Zo voorkomen we bijvoorbeeld 40 deelnemers in de categorie H20 en maar 2 deelnemers in de categorie H50. We behouden hierdoor een evenwichtig wedstrijdveld om competitiegevoel te behouden bij elke start en in alle categorieën.
** Na afmelding van een deelnemer, wordt aan iemand op de wachtlijst in dezelfde leeftijdscategorie het vrijgekomen startbewijs toegekend. Je ontvangt hierover persoonlijk bericht van ons.