Skip to content

Vrijwilligers

Fijn dat je je aan wilt melden als vrijwilliger!

Er zijn op de dag van het evenement meer dan 170 vrijwilligers die ons en de deelnemers helpen. Zonder jullie is het onmogelijk een evenement als dit te organiseren.  Als vrijwilliger ontvang je het unieke CREW shirt, een lunchpakket, koffie, thee of limonade en een cadeaubon ter waarde van € 25,00. Je kan er ook voor kiezen dat bedrag te schenken een vereniging, een goed doel dat je zelf kiest of aan het door ons gesteunde goede doel deze editie.

De vrijdag voor de triathlon wordt je uitgenodigd om de vrijwilligersbijeenkomst bij te wonen. Daar krijg je alvast je shirt zodat je het op de dag aan kan trekken en bespreek je met de coördinator wat jouw rol is op 2e pinksterdag. De bijeenkomst is ook een leuk moment om het bestuur en de andere vrijwilligers te leren kennen. Drank en hapjes zijn gratis die avond.

Vul het onderstaande aanmeld formulier in en vergeet niet op versturen te klikken. Je ontvangt direct na verzenden een email van ons. Zie je die niet dan is het goed mogelijk dat die in je ongewenste mail zit.

Dank je!

Goede doel

Deze editie is dit het goede doel waar wij als Stichting een donatie aan zullen doen.

 Zij gaan als team deel nemen aan Alpe d’HuZes/Zus en zich met elkaar inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Britney Pieterse en Sofie Roest gaan op 6 juni tijdens de Alpe d’Huzes de berg op fietsen en Barbara Stalvord, Nico Lammers, Heddie Graveland en Stefanie Pieterse wandelen op 5 juni met Alpe d’Huzus de berg op.