Skip to content

Afsluitingen en omleidingen

Gedurende kortere of langere tijd zijn een aantal wegen niet bereikbaar omwille van de veiligheid van de deelnemers van de triathlon.
Totale afsluiting is van toepassing op de onderstaande wegen op maandag 29 mei 2023 (2e Pinksterdag). De afsluiting is tussen de aangegeven tijdstippen.

U wordt omgeleid of vriendelijk verzocht hier rekening mee te houden als u aanwonende bent. Wij verzoeken de aanwonenden van hieronder genoemde straten vriendelijk om hun auto tijdelijk elders te parkeren.

WOERDEN
12:00 – 18:00 uur Westdam, Rijnstraat, Oostsingel, Nieuwstraat, Meulmansweg en Haven
12:00 – 18:00 uur Oostdam, Oudelandseweg en Kruipin
12:00 – 18:00 uur Plantsoen, Hogewal en Havenstraat

KAMERIK
12:00 – 17:30 uur Kruipin, van Teylingenweg, Spruitweg tot Ir. Enschedeweg

Kamerik is tijdens deze dag tussen 12:00 – 17:30 uur alleen bereikbaar via de Ir. Enschedeweg en het Oortjespad.

Tijdens de Triathlon is de binnenstad van Woerden tussen 12:00 en 18:00 uur afgesloten voor verkeer. Bewoners kunnen de auto’s parkeren op de Wagenstraat. Indien je de binnenstad wilt verlaten per voertuig dan kun je dit het beste doen via de Prins Hendrikade en Chrysantstraat.

Fietsers en voetgangers kunnen de binnenstad ten alle tijde bereiken en wij verzoeken hen gebruik te maken van de oversteekplaatsen.

Mensen die vanuit Woerden naar Kamerik willen rijden, dienen gebruik te maken van de aangegeven omleidingroutes. Deze worden ruim van tevoren aangegeven op de Ir. Enschedeweg en de Europabaan.

Onze vele vrijwilligers en de verkeersregelaars zorgen langs het parcours voor de veiligheid van atleten en publiek. Wij verzoeken u hen te respecteren en hun advies op te volgen.