Skip to content

Tijdregistratie

Voor de tijdregistratie gaan we gebruik maken van de nieuwe chips van MyLaps. Dit staat bekend als het ProChip systeem. Helaas betekent dit dat de gele en groene MyLaps chip niet meer gebruikt kunnen worden.

De nieuwe chip huur je tijdens ons evenement van MyLaps. De chip lever je direct als je over de finish komt weer in. We zullen daarop zo goed mogelijk toezien, maar je blijft zelf verantwoordelijk voor inlevering.

Als de huurchip niet is ingeleverd zullen er, mits inlevering niet alsnog binnen 10 dagen na het evenement wordt gedaan, kosten worden doorbelast MyLaps. Deze kosten verhalen wij op de huurder.

Het kan ook dat je als atleet een rode chip van MyLaps hebt aangeschaft. Deze is ook bruikbaar tijdens Triathlon Woerden en hoef je uiteraard niet in te leveren na je finish. Overweeg je een rode chip aanschaffen doe dat dan bij MyLaps. Na ontvangst van een startbewijs kan je bij de afronding van je registratie het chipnummer aan ons doorgeven. Voor het gebruik van de rode chip berekenen wij geen kosten door.

Lees er meer over op de site van de NTB en MyLaps.